Als het je leuk lijkt om lid te worden van onze scouting vereniging kun je altijd contact opnemen met de contactpersoon van de betreffende speltak om een keer te komen kijken of mee te draaien. Mocht je enthousiast zijn en je graag aan willen melden als lid dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen.

  Geslacht

  Gegevens verbergen?

  Wanneer de gegevens verborgen zijn, zijn ze niet inzichtelijk voor iedereen die de ledenlijst van de Scoutinggroep mag gebruiken. Alleen personen binnen de groep die de gegevens functioneel nodig hebben (zoals de penningmeester, het leidingteam en de ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens.

  Contactgegevens ouder / verzorger 1

  Contactgegevens ouder / verzorger 2

  Ik heb geen / wel bezwaar tegen het gebruik van foto’s van mijn kind op Social Media

  Scouting MGR Feron maakt gebruik van Social Media (onder andere website en Facebook) om publiciteit te geven aan haar activiteiten en als communicatiemiddel met haar leden. Indien u er bezwaar tegen heeft dat foto’s van uw kind gepubliceerd worden op Social Media kunt u dat hier aangeven.

  Deze maanden kan ik meehelpen met het oudpapier ophalen

  Elke 2e zaterdag van de maand halen we met de vereniging het oud papier op in de wijken Annakamp en de Vossener. Door de toename van de hoeveelheid oud papier is deze actie NIET mogelijk zonder de hulp van ouders/verzorgers. Als ouder verwachten wij van u dat u bereidt bent om 1 à 2 keer per jaar een zaterdag morgen te komen helpen van 9.15 uur tot 12.30 uur.

  Ik wil wel / niet meehelpen bij activiteiten.

  Voor de organisatie en hulp bij activiteiten kunnen wij altijd extra hulp van ouders gebruiken. Hieronder kunt u aangeven of wij u hiervoor mogen benaderen.

  Deze website maakt gebruik van ReCaptcha om spam tegen te gaan, zie Privacy Policy en Terms of Service