De Bevers is de jongste speltak bij de Scouting, jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar. Het themaverhaal van de bevers speelt zich af in het fantasiedorp Hotsjietonia waar Stuiter als 5 jarig jongetje heel veel avonturen beleefd. Elke zaterdag van 10.00uur tot 11.30 uur beleven de bevers de leukste avonturen met de bewoners van Hotsjietonia.

https://www.scouting-alblasserdam.nl/algemeen/speltaktekens_lijn2_bevers.gif

Geen dag is hetzelfde in Hotsjitonia, de ene keer maken we een boswandeling met Rebbel en Bas Bos. De andere keer spelen we spelletjes met Stuiter en de andere dorpsbewoners. Fleur Kleur zingt de leukste liedjes en speelt Poppenkast, met Rozemarijn bakken we lekkere taarten of heksensoepjes. We doen proefjes met professor Plof en klussen en timmeren er op los met Stanley Stekker. Kortom elke groepsbijeenkomst is een nieuw avontuur. Na 2 jaar lang spelen, leren, avonturen beleven, vriendschappen sluiten en mooie gebeurtenissen vliegt de bever over naar de welpen. Daar wachten weer nieuwe avonturen!  

Als je het leuk vindt om een keertje te komen kijken, of meer informatie wilt, stuur een mailtje naar bevers@mgr-feron.nl.